BESTELLEN

BESTEL DE BOEKEN IN ONZE WEBSHOP

AGENDA

ACTIVITEITEN

Eva Meijer bij boekhandel Heinen Den Bosch

28-03-2017

In het derde Lezerscafé Heinen staan vrouwen centraal die van verboden vruchten aten, allen schrijver, zeer eigenzinnig, en niet zelfdestructief.

Gast is auteur Eva Meijer, die met 'Het vogelhuis' een roman schreef over Len Howard. Deze gaf haar leven als violiste op, trok zich terug op het Engelse platteland en schreef twee boeken over vogels, met wie zij een liefdevolle en uitzonderlijke band ontwikkelde.

Leven en werk van Hans Fallada en Joseph Roth

28-03-2017

Zalige zonde: onmatigheid
Joseph Roth en Hans Fallada, twee klassieke schrijvers uit het interbellum. De een doolde dwars door Europa als hotelmens, de ander probeerde zich voor de nazi’s te verschuilen op het Duitse platteland. Wat zijn de verschillen tussen hun leven en hun werk? En wat hebben ze gemeen? In elk geval een voorliefde voor de verboden vruchten drank en drugs.
 
Vertaalsters en biografen Els Snick en Anne Folkertsma presenteren een dubbelportret en lezen fraaie tekstfragmenten, omlijst met muziek.

Eva Meijer bij de Chocoladefabriek

30-03-2017

Eva Meijer is beeldend kunstenaar, filosoof, schrijver en singer-songwriter, kortom, een waar multi-talent. Donderdagavond 30 maart tref je haar aan op het podium in de Chocoladefabriek, waar zij ons alles gaat vertellen over haar meest recente roman ‘Het Vogelhuis’ en nog veel meer.